Κάδος αυτόματης συλλογής διχτυών από το έδαφος

Με το Maxcrop Κ200 η συλλογή του καρπού μετά τη ρίψει του είναι πλέον εύκολη υπόθεση. Ο ηλεκτρο-υδραυλικά ελεγχόμενος κάδος συλλέγει τα δίχτυα που έχουν καρπό και ταυτόχρονα αποθηκεύει τον καρπό. Μέσω της υδραυλικής πόρτας ο χειριστής μπορεί να εναποθέσει τον καρπό οπουδήποτε επιθυμεί. Εύκολα και οικονομικά.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Η πρώτη έκδοση είναι σταθερός κάδος με υδραυλικές πόρτες για το άδειασμα του καρπού. Η δεύτερη έκδοση είναι περιστρεφόμενος κάδος με ανατροπή για το άδειασμα του καρπού

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

R

Προσαρμογή-χειρισμός

Προσαρμόζεται σε εμπρόσθιο φορτωτή γεωργικού ελκυστήρα ή άλλου ανυψωτικού μηχανήματος ή σε οπίσθιους υδραυλικούς βραχίονες σε συνδυασμό με ιστό ανύψωσης. Χρησιμοποιεί το υδραυλικό κύκλωμα του γεωργικού ελκυστήρα ή του φορτωτή. Ο χειρισμός πραγματοποιείται μέσω Joystick το οποίο προσαρμόζεται στα χειριστήρια ελέγχου του υδραυλικού κυκλώματος του γεωργικού ελκυστήρα ή του φορτωτή.
R

Χρηστικότητα

Με το Κ-200 η συλλογή του καρπού γίνεται εύκολα και ξεκούραστα επιταχύνοντας θεαματικά τη διαδικασία. Η χρήση του είναι απλή και αποτελεσματική για κάθε καλλιέργεια και τύπο δέντρου. Είναι ιδανικός συλλέκτης για τις «δύσκολες» περιπτώσεις όπου δηλαδή δεν μπορεί να εφαρμοστεί η ομπρέλα συλλογής καρπού. Δίνει λύσει σε μη γραμμικές φυτεύσεις, παλαιούς ελαιώνες, δέντρα με χαμηλές διακλαδώσεις και καλλιέργειες σε επικλινή εδάφη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Maxcrop K200
Μήκος 2,00 μέτρα
Πλάτος 1,80 μέτρα
Ύψος 1,50 μέτρα
Χωρητικότητα 400 – 700 κιλά καρπό
Έλεγχος  • Χειρισμός από τον οδηγό του γεωργικού ελκυστήρα.
• Ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες διαχείρισης
• Διακόπτης emergency stop επάνω στον κάδο

ΒΙΝΤΕΟ

Τα μηχανήματα μας είναι σύμφωνα με όλες τις διατάξεις της Οδηγίας ΜACHINERY 2006/42/EU και των εναρμονιζόμενων Προτύπων CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.