Δονητικό καρποσυλλεκτικό σε διάφορες εφαρμογές

Η δονητική κεφαλή καρποσυλλογής VR551 είναι η πιο αποδοτική και τεχνολογικά προηγμένη δονητική κεφαλή που έχει κατασκευαστεί. Άψογη γεωμετρία και απαράμιλλη ακρίβεια και ποιότητα στην κατασκευή μέσω των CNC ρομποτικών μηχανημάτων μας, είναι τουλάχιστον 20% ελαφρότερη από κάθε άλλη.

Η εφαρμογή της δονητικής κεφαλής στον γεωργικό ελκυστήρα, τον μετατρέπει στο απόλυτο καρποσυλλεκτικό μηχάνημα. Εξασφαλίζει τη μέγιστη ταχύτητα στη συγκομιδή, μεγάλη ευελιξία, άψογη ορατότητα και γρήγορη μετακίνηση στην καλλιέργεια.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

R

Μοναδικός μηχανισμός δόνησης

Ο μοναδικός μηχανισμός δόνησης αποτελεί ευρεσιτεχνία της MAXCROP. Έχει μεταβαλλόμενη γεωμετρία και πλήρη ρύθμιση του πλάτους ταλάντωσης. Εξομαλύνει τις μεγάλες ταλαντώσεις κατά την εκκίνηση και το σταμάτημα της δόνησης ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την ακαριαία επίτευξη της επιθυμητής συχνότητας σε δέκατα του δευτερολέπτου. Το αποτέλεσμα είναι η μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με την μέγιστη ασφάλεια για τα δέντρα χωρίς τραυματισμούς και αποφλοιώσεις.

R

Ευκολία χρήσης

Οι δεκατέσσερις (14) κινήσεις του τηλεσκοπικού βραχίονα και το πολύ-λειτουργικό Joystick καθιστούν την συγκομιδή την πιο ευχάριστη και εύκολη εργασία στην καλλιέργεια.

R

Συνδυασμός με ομπρέλα συλλογής καρπού

Μπορεί να συνδυαστεί και με υδραυλική ομπρέλα συλλογής καρπού αν οι προδιαγραφές του γεωργικού ελκυστήρα το επιτρέπουν.

R

Ταχύτητα

Η εμπλοκή και η απεμπλοκή του συστήματος πραγματοποιείται πολύ εύκολα σε 10’

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δονητική κεφαλή
Χαρακτηριστικά δονητικής κεφαλής

• Κατασκευή από ειδικούς χάλυβες, κατεργασίες και συγκολλήσεις από ρομποτικά συστήματα.

• Σύσφιξη δύο σημείων στους κορμούς ή τους βραχίονες των δέντρων.

• Ρύθμιση πλάτους ταλάντωσης

• Ρύθμιση δύναμης σύσφιξης

• Σύστημα εξομάλυνσης ταλαντώσεων

• Σύστημα φρεναρίσματος

• Εύρος συχνοτήτων 15-45HZ

• Ελαστικά σύσφιξης διαβαθμισμένης σκληρότητας

ΒΙΝΤΕΟ

Τα μηχανήματα μας είναι σύμφωνα με όλες τις διατάξεις της Οδηγίας ΜACHINERY 2006/42/EU και των εναρμονιζόμενων Προτύπων CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.