Ομπρέλα συλλογής καρπού

Η ομπρέλα συλλογής καρπού αποτελεί ιδανική λύση σε καλλιέργειες ελιάς, αμυγδαλιάς, φιστικιάς, καρυδιάς και άλλων δέντρων όπου υπάρχει μια σχετική ομοιομορφία στα δέντρα, τη φύτευση και στο κλάδεμα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

R

Συνδυασμός με τον δονητή καρποσυλλογής VR551

Ο συνδυασμός της ομπρέλας συλλογής με τον δονητή καρποσυλλογής VR551 καθιστούν την εφαρμογή αυτή ταχύτατη χωρίς την ανάγκη απασχόλησης προσωπικού για τη συλλογή του καρπού από το έδαφος και το στρώσιμο των ελαιόδιχτων.
R

Ευκολία στη χρήση

Οι λειτουργίες της περιλαμβάνουν το άνοιγμα και το κλείσιμο της, το άδειασμα του καρπού, τη μεταβλητότητα στη ρήση της και την αποφλοίωση του καρπού(προαιρετικά για καλλιέργειες αμυγδαλιάς).

Ο χειρισμός είναι πολύ εύκολος μέσω χειριστηρίου τζόιστικ. Στον βασικό εξοπλισμό τοποθετείται και κάμερα με οθόνη προβολής που διευκολύνει περαιτέρω τον χειριστή

R

Εφαρμογή σε οποιοδήποτε όχημα

Η εφαρμογή πραγματοποιείτε σε οποιοδήποτε όχημα αρκεί να το επιτρέπουν οι προδιαγραφές του. Ιδανική είναι η εφαρμογή της στο αυτοκινούμενο μας Maxcrop Cast VR551.
R

Σχεδιασμός ανάλογα τις απαιτήσεις

Σχεδιάζετε και κατασκευάζετε ανάλογα τις απαιτήσεις της κάθε καλλιέργειας. Σε κάθε περίπτωση βασικό προαπαιτούμενο είναι η πρώτη διακλάδωση στον κορμό των δέντρων να ξεκινά από τα 80 εκατοστά από το έδαφος και άνω
R

Ευελιξία - ταχύτητα

Η εμπλοκή και η απεμπλοκή γίνεται με ταχυσυνδέσμους και διαρκεί μόλις 5’ λεπτά

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Maxcrop R700
Τύπος Ηλεκτρο-υδραυλικά ελεγχόμενη ομπρέλα συλλογής καρπού με υδραυλικό άνοιγμα και υδραυλική πόρτα για το άδειασμα του καρπού
Έλεγχος • Ηλεκτρο-υδραυλικά ελεγχόμενες κινήσεις μέσω Joystick
• Ρυθμιστές ταχύτητας για τις όλες τις κινήσεις
• Ασφαλιστικά προς αποφυγή ζημιάς σε περίπτωση λανθασμένου χειρισμού
Διάμετρος 6,0 έως 8,5 μέτρα
Χωρητικότητα 0,8 έως 1,2 κυβικά μέτρα
(300 έως 500 κιλά καρπού)
Βάρος (χωρίς φορτίο-καρπό) 340 έως 450 κιλά
Οχήματα τοποθέτησης Αυτοκινούμενο Maxcrop Cast VR551,
Γεωργικοί ελκυστήρες, φορτωτές, Telehandlers (εφαρμογή σε οποιοδήποτε όχημα που το επιτρέπουν οι προδιαγραφές του)

ΒΙΝΤΕΟ

Τα μηχανήματα μας είναι σύμφωνα με όλες τις διατάξεις της Οδηγίας ΜACHINERY 2006/42/EU και των εναρμονιζόμενων Προτύπων CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.